Levertijd & Bezorging

Leveringstermijn

De leveringstermijn is de termijn beginnende op de dag dat jouw betaling op onze bankrekening staat bijgeschreven. In de meeste gevallen staat het geld binnen één of twee werkdagen op de rekening. Feelgoodwinkel.com hanteert een levertijd zoals omschreven staat bij het product. Feelgoodwinkel.com draagt zorg voor de snelst en veiligst mogelijke levering. 

Levertijd

Omdat Feelgoodwinkel.com de producten direct vanaf een leverancier (USA, China, Europa) bestelt, bedraagt de levertijd in Nederland 10-15 werkdagen en in België 15 tot 20 werkdagen vanaf de dag van jouw bestelling. Op deze manier bespaart Feelgoodwinkel.com op transport- en opslagkosten en kan daarom de producten op de website tegen een scherpe prijs aanbieden. In sommige situaties kan de leveringstijd langer duren. Je wordt per e-mail geïnformeerd, indien er sprake is van een langere leveringstijd.

Bezorgen, thuis of op een ander adres

Je kunt jouw bestelling op elk gewenst adres laten bezorgen, zolang dit adres gevestigd is in Nederland Of België.

Deellevering

Indien je meer dan 1 product bestelt, kan het zijn dat je producten afzonderlijk van elkaar zijn opgestuurd. Dit houdt in dat ze ook afzonderlijk van elkaar worden bezorgt. Het kan dus voorkomen dat je producten niet op dezelfde dag worden bezorgt.

Bekijk onze vraag & antwoord pagina voor meer vragen.